OM HVITSTRÄDGÅRD

  Hvits Trädgård startades 2009 och drivs av Karin Hvit.
Jag är trädgårdmästare och projektledare med gedigen kunskap om växter och växtodling. Förutom trädgårdstjänster och plantskola så håller jag också föredrag och kurser i odling, beskärning och trädgårdsdesign.
Sedan 2016 så arbetar jag som samordnare för Växtrum i Lerums kommun där jag är ansvarig för planering och anläggning av Växtrumsplatserna. Jag har också varit projektledare för det EU-finansierade projektet Insjörikets Mat- och Trädgårdsrunda. Utöver min grundläggande trädgårdsutbildning och många kortkurser så har jag också vidareutbildat mig på högskolenivå inom Grön gestaltning i offentlig miljö, Trädgårdshistoria och Färglära.


Kontakt :

Hvits Trädgård
Kullavägen 9
435 43 Pixbo

Telefon: 070 289 19 01

E-post: karin@hvitstradgard.se

Hitta hit

Hvits Trädgård ligger på Kullavägen 9 i Pixbo. Pixbo ligger strax utanför Göteborg mellan Mölndal och Mölnlycke på gångavstånd från Gunnebo Slott. För information om vilka dagar vi har öppet se Kalender

Vägbeskrivning Bil: Om du kommer från Göteborg eller söderifrån tag E6/E20 och kör av vid avfart mot Mölndals C. Från Mölndals centrum följ skyltar mot Pixbo. Efter c:a 4,5 km ligger Kullavägen till höger strax innan busshållplatsen Kullavägen. Om du kommer från Boråshållet på R40 så sväng av vid Rådamotet avfart 72 och kör mot Mölnlycke centrum. I rondell vid centrum sväng höger och följ skyltarna mot Pixbo. Efter c:a 2,5 km ligger Kullavägen på vänster sida strax efter busshållplatsen Kullavägen.

Lokaltrafik: Buss:751 Hållplats Kullavägen. Bussen går mellan Frölunda Torg och Mölnlycke centrum via Mölndals centrum.

Företaget har F-skattesedel och försäkring.